注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

雨辰的乐园

Where flower grows, so does happiness。

 
 
 

日志

 
 

学校来信  

2010-12-09 07:11:01|  分类: 孩子 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

学校来信 - 雨辰 - 雨辰的乐园
 

今天一回家,就发现信箱里有两封学校来的信。

这是第一封:

Dear Meg,

Each marking period we look forward to review student progress. We are extremely pleased over your outstanding report card for the first marking period. We would like to take this opportunity to congratulate you on your Straight A's. Your hard work, efforts and diligence have not gone unnoticed. We are proud of you as one of our students, and you should be proud of yourself.

Best wishes for continued success!

Sincerely,

NAME, Ed.D.
Principal

信的大意就是 Meg 上学期是全 A 的好学生,恭喜你!我们都为你骄傲!你也应该为自己骄傲!

还有第二封信,是通知 Meg 也被超长班录取了。这下子她就和弟弟一样了,弟弟就再也不能用自己在超长班而姐姐不在而气她了。

好孩子,真棒,谢谢你!!!



备注: 这是孩子自己努力的结果,本人谢绝表扬 学校来信 - 雨辰 - 雨辰的乐园

学校来信 - 雨辰 - 雨辰的乐园
  评论这张
 
阅读(251)| 评论(75)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017