注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

雨辰的乐园

Where flower grows, so does happiness。

 
 
 

日志

 
 

市场好转了吗?  

2010-02-03 21:22:15|  分类: 工作 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

排排坐,吃果果。今天一起学英语了。




Hi Everyone,

Exciting news – the number of job openings within our company is growing! 

If you would like to submit a referral, or have an interest in applying for any of the open positions, please send the corresponding resume to my attention.

We are looking for good people like you! For a limited time only, we are offering a special “Double Referral Bonus” for any employee referrals made by March 31, 2010, that result in a hire.

That means $xxxx per referral. Referral guidelines apply as detailed in the attached policy.

You can review the current vacancies by clicking on the following link. 

Thanks,

HR



以上英文大意是本公司需要招人,如果有人经你介绍而被录用的话,公司付你的介绍费会加倍!

再介绍一些背景资料。大家知道,公司要想招到一个合用的人才还是挺难的。虽然找工作的人很多,但是真正合用的并不多。一般情况下,公司都是找中介来推荐人才,如果录用的话,公司会支付很大一笔中介费,据说是被录用人的三个月薪水。也就是说,如果录用一个年薪八万的人,那么中介费就是两万。好大的一笔开销。所以公司也非常鼓励员工介绍自己的朋友来工作,而给员工的介绍费那就少多了,而对员工来说,也是一笔额外的收入。

也许市场真的开始好转了,要不怎么介绍费也加倍了呢?赶紧好转吧,那时候,俺们想跳到哪里,就跳到哪里,想被谁剥削,就被谁剥削 市场好转了吗? - 雨辰 - 雨辰的乐园


  评论这张
 
阅读(167)| 评论(40)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017